Preguntes

Volíem fer una cosa petita, però ens ha sortit una cosa molt grossa.

Tranquilidad: Encontrarás el mismo texto en español un poco más abajo.

Per què heu muntat un festival?

No ho sé. Semblava bona idea però ara no ho sembla tant perquè és moltíssima feina.

Com és el festival, grosso modo?

Constarà de 4 espais: volem combinar xous més grans amb coses petites, tallers i enregistrament de podcasts. Sí, hi haurà xous a la mateixa hora que uns altres i hauràs d’escollir.

Quina és la filosofia del festival?

A més a més de perdre pasta i salut, el festival intentarà donar veu i espai a les propostes emergents, rares, punkis i poc comercials de la comèdia barcelonina actual (en bona mesura, tampoc ens flipem).

És tot stand-up?

Hi haurà molt stand-up perquè sabem que és el que més us agrada, però també hi haurà molt podcasts, impro, xerrades sobre literatura, humor gràfic…

Hi haurà més edicions?

Ja veurem, cony. Si n’hi ha, la vocació és donar espai a més disciplines i portar cada any a un còmic estranger que actuï en anglès. Intentem sobreviure aquest any i ja veurem.

Quant costa?

85 euros (+ despeses de gestió)

En què consisteix el Welcome Pack?

És una compensació per comprar les entrades a cegues, sense saber el programa exacte (però intuïnt que serà la hòstia). Serà material de merchandising del festival que desprès vendrem al festival: tote, llibreta, il·lustració del cartell…

Per què és tan car?

No és car! No sé. I els organitzadors cobraran exactament zero euros per això, així que millor no treguis el tema.

Es poden comprar entrades a xous per separat?

No, és el típic festival amb polsereta.

Va, digue’m alguna cosa del programa… Costa 85 euros, no em gastaré aquesta pasta a cegues…

No.

Quantes entrades hi ha?

Només 160.

Una última cosa… jo faig comèdia i encara no he rebut el mail per paticipar.

Vale, això pot tenir dues causes: no t’hem enviat el mail encara… o potser hem decidit no fer-ho.

No hi ha espai per a tothom per tant demanem comprensió. Si us plau, no us enfadeu amb nosaltres, això no és una cursa, la sel·lecció de còmics d’stand-up busca varietat i representants de tot tipus. Per tant, no hi ha un criteri clar. Però segur que si repetim el festival, et cridarem pel proper.


Queríamos hacer algo pequeño pero se nos ha ido de las manos.

Uf, a ver, lo primero, el cartel y la web están en catalán y yo no entiendo ese idioma del demonio, ¿merece la pena que vaya al festival?

Definitivamente sí. El festival tiene vocación local por diversos motivos: hay mucho talento en Catalunya y hay mucho público en Catalunya. Y hace falta un festival que dé espacio a los creadores catalanes. Pero es un festival bilingüe y la oferta es muy amplia. Cada cómico actuará en el idioma en el que se sienta más cómodo. En el peor de los casos, aprenderás expresiones muy catalanas como “cap de cony”, “titola” o “Tinder”.

Vale, pues entonces sigamos con las preguntas, ¿por qué habéis montado un festival?

No lo sé. Parecía buena idea. Ahora quizá no lo es tanto, porque vaya puto lío, macho.

¿Cómo es el festival, grosso modo?

Grosso modo, muy molón, pero organizativamente constará de 4 espacios, porque queremos combinar shows más grandes con cosas pequeñas, talleres y grabación de podcasts. Sí, habrá shows a la misma hora que otros y te verás arrojado a la maldición de tener que elegir.

¿Cuál es la filosofía del festival?

¿Es todo stand-up?

Habrá mucho stand-up porque es lo que os gusta, pero también habrá mucho podcasts, impro, charlas sobre literatura, humor gráfico…

¿Habrá más ediciones?

Según. Si las hay, la vocación es dar espacio a más disciplinas y traer cada año a un cómico extranjero que actúe en inglés.

¿Cuánto cuesta?

85 euros (+ gastos de gestión que ha puesto Entradium)

¿Por qué es tan caro?

Bueno, esa es tu opinión. Está ajustadísimo y los organizadores cobrarán exactamente cero euros por esto, así que mejor no saques el tema.

En qué consiste el Welcome Pack?

Es una compensación por comprar las entradas a ciegas, sin conocer el programa exacto (aunque intuyendo que será la hostia). Consistirá en material de merchandising que te regalaremos con la entrada: una tote, una libreta del festival, una ilustración del cartel…

¿Se pueden comprar entradas a shows por separado?

No, es el típico festival con pulserita.

Venga, dime algo del programa… Cuesta 85 euros, no voy a comprarlo a ciegas.

No.

¿Cuántas entradas hay?

Solo 160.

Una última cosa… yo hago comedia y todavía no he recibido el mail para participar.

Vale, esto puede tener dos causas: no te hemos enviado el mail todavía… o quizá es que no cabías. No hay espacio para todo el mundo por tanto pedimos comprensión. Por favor, no te enfades con nosotros, esto no es una carrera, la selección de cómicos de stand-up buscar tener representantes de todos los estilos y ser variada. Por tanto, no hay un criterio claro. Pero seguro que si repetimos el festival, te llamaremos para el próximo.